פרופיל הורמונלי לפני הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/07/2019 | 19:11 | מאת: סיגל

שלום רב, אני בת 35.5 וברצוני לבצע תהליך הקפאת ביציות. ביצעתי פרופיל הורמונלי וקיבלתי את ערכים הבאים: TSH:0.98 , prolactin:358 , LH:6.8IU/I , FSH:12.2 , E2:195 . האם על פי התוצאות מומלץ לבצע את ההקפאה בהקדם או שניתן להמתין עוד מספר חודשים? בנוסף- אם ביצעתי את הבדיקות כ- 17 שעות לאחר קבלת המחזור (שעות ראשונות -דימום מועט שהתגבר רק בבוקר של ביצוע הבדיקות). האם ביצעתי את הבדיקות מוקדם מדי? האם מומלץ לבצע שוב? תודה

21/07/2019 | 20:38 | מאת: סיגל

סליחה- טעות. בת 36.5

רמת ה- FSH מעט גבוה אצלך, כך שכדאי לעשות בדיקת דם ל- AMH שמשקפת טוב יותר את הרזרבה השחלתית שלך ופחות מושפעת מהיום במחזור. בגילך לא כדאי לדחות את הקפאת הביציות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית