פוסטימון+ארגסט דחוף !

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/11/2001 | 20:27 | מאת: די

לאחר שהתגלה אצלי גרוי יתר שלחתי לפי הגדרתך והגדרת הרופא וזה לאחר מינון של 2 אמפולות ביום של זריקות פוסטימון נאמר לי על ידי הרופה לקחת 10 ימים ארגסט . במקום כוריגון . היום יום א' זה היום ה- 4 של לקיחת הארגסט 3 פעמים ביום ונוצר לי הפרשות חומות כמו לפני מחזור. האם זה נורמלי, בסדר או שצריך להפסיק זאת ? מה קורה כאן ?

ההפרשה החומה אינה צריכה להדאיג אותך, למרות שאני לא משוכנע בנחיצות הארגסט. כדאי שתפני לרופא המטפל, אך אין לך סיבה לדאוג כל עוד הבטן לא תפוחה ואת חשה בטוב.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית