שאלה ביחס להתפתחות עובר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/07/2019 | 16:27 | מאת: דניאלה

שלום! עברתי החזרת 2 מוקפאים ב-10 ביוני. ב23 ביוני בטא חיובית 61. היום בבוקר - 9 ביולי - בטא 9300. אני בערך בשבוע 6 פלוס 3 לדברי הרופא שלי. בחמישי בשבוע שעבר היה שק הריון בגודל 6 ממ ללא תוכן ברור. היום בשלישי נצפה שק בגודל 12 ממ עם הד עוברי ושק חלמון. טרם נצפה דופק. האם יש סיכוי להריון כזה? האם יש סיכוי שזו השתרשות מאוחרת ודופק ייצפה בהמשך שבוע שש? אשמח לשמוע מה אתה חושב. תודה!

מאחר שגיל ההיריון מדויק בטיפולי ההפריה יש לצפות לראות דופק לאחר שבוע שש. עם זאת, תמיד כדאי להמתין כמה ימים ולחזור על הבדיקה אולי באמת היה חישוב לא מספיק מדויק.

10/07/2019 | 09:38 | מאת: דניאלה

הבוקר נצפה דופק. הטכנאית אמרה שמתאים לשבוע חמש פלוס חמש. זה בסדר? זה באמת קורה בivf?

יכול לקרות בטווחים קצרים של מספר ימים. לכן מתעקשים לחוור על הבדיקה.

אני מקווה שכן. קיים עדיין סיכוי קטן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית