נגישות
נגישות

הפלה ע"י ציטוטק.......

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/07/2019 | 19:58 | מאת: א

שלום פרופ' הריון IVF שבוע 10+2 ללא דופק הפלה ע"י ציטוטק דרך הנרתיק, שבוע אח"כ בביקורת ניראה ששק הריון יצא והרירית כמעט חזרה לעצמה אך ניראו שאריות הריון בגודל מקסימלי של 15 מ"מ וניתן לי שוב מנה של 4 ציטוט דרך הנרתיק. כעת יומיים אחרי כמעט ולא ניראה דימום ואין לחץ וכאבים כמו הפעם הקודמת האם זה תקין והרחם מתרוקנת? ומתי אני אמורה לקבל בערך את הווסת? תודה רבה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

זה תקין והשאריות יצאו בד"כ עם הווסת שתגיע בעוד 4-6 שבועות.

09/07/2019 | 20:15 | מאת: א

תודה על המענה. שאלתי היא האם לדעתך המיקצועית היה כדאי לקחת את המנה השנייה של הציטוטק שכבר לקחתי (כאמור היו שאריות של עד 15 מ"מ). תודה רבה

אין צורך. זה יצא לבד עם התפרקות הרירית בווסת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית