איקקלמין בפעם הראשונה שחלות פולצסטיות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/06/2019 | 17:34 | מאת: גל

שלום, לאחר שנתים של נסיונות טבעיים התחלתי סיבוב ראשון באיקקולמין עקב שחלות פולצסטיות. לאחר מכן הייתי במעקב זקיקים עד שביום ראשון (לפני שבועיים בדיוק) הייתה הבשלה ונתנו לנו במהלך השבוע ימים לנסות. כעת, עברו כבר שבועים ו.. והמחזור לא הגיע. מציינת כי המחזור לא סדיר ובפעם האחרונה קיבלתי באפריל וזה בא פעם בכמה חודשים אך הבנתי שהאיקקולמין מסדיר וסת. יש לי ממש תסמינים שלפני מחזור כמו כאבי ביוץ בבטן התחתונה עייפות כאבי ראש אבל בצורה מוגברת. עשיתי בשבוע שעבר בדיקות הריון ביתיות שיצאו שליליות. האם להמתין לקבלת מחזור ? האם הזמן האיחור הוא תקין ? תודה.

תלוי האם ומתי בייצת. את יכולה לעשות בדיקת דם לאסטרדיול ופרוגסטרון על מנת להעריך זאת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית