הריון בסימן שאלה, עם איחור וייאוששששש

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/06/2019 | 16:57 | מאת: איחור בווסת והריון בסימן שאלה.

תאריך הווסת האחרונה 7.5.2019 ועדיין לא הופיעה. חייבת לציין שהווסת אינה סדירה, חודש מאי הייתה 22... חודש אפריל 28.. לפי הערכה לזיהוי ביוץ, הביוץ התבצע ב21-22 בערך. ב23.5 הופיעה הכתמה יוצאת דופן שלא דומה לווסת כלל שנמשכה כמעט 10 ימים, עם התכווציות קלות שהייתה דומה להשרשה. ב6.6 ביצעתי בדיקת דם לזיהוי הריון והיא יצאה שלילית. היום 10.6 ביצעתי טסט ביתי, גם כן תשובה שלילית. אני בלחץ, אין ווסת, אין הריון, מה קורה פה? 😅 אין לי שמץ של מושג אם אני באיחור, אז בכמה ימים? מאחר שהווסת לא סדירה, כך גם הביוץ כנראה לא סדיר. מתי ללכת לעשות בדיקת דם חוזרת, אם בכלל..? תרגיעו אותי 😩

תעשי בדיקת דם לאסטרדיול ופרוגסטרון והרופא יוכל להגיד לך היכן את נמצאת מבחינת המחזור.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית