בדיקת הריון חיובית ודימום חום לאחר החזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/06/2019 | 16:54 | מאת: בת 48

שלום ד ר, אני ביום 11 לאחר החזרת עובר יחיד מוקפא, עם הכתמה חומה כבר 3 ימים. הבוקר ביצעתי בדיקת הריון והתוצאה חיובית. אם מדובר בדימום השתרשות כמה זמן הוא יכול להימשך והאם אני יכולה לקוות להריון בעקבות הבדיקה הבייתית בטא אמורה להתבצע בעוד יומיים ואני כבר בלי נשימה... תודה רבה

לא נדיר שיהיה דימום קל בתחילת ההיריון, כבר לא קשור להשתרשות, אולי תקדימי את בדיקת ההיריון למחר.

10/06/2019 | 21:54 | מאת: בת 48

תודה ד"ר על תשובתך. במידה ואעשה מחר לאיזה ערך של בטא עלי לקוות?

11/06/2019 | 10:03 | מאת: בת 48

שלום ד"ר החלטתי לחכות לבטא ביום רביעי כמו שהרופא ביקש. הבוקר קמתי בתחושות לא טובות כי הכאבים בשדיים די התפוגגו. עשיתי בדיקה בייתית נוספת שיצאה שלילית האם יתכן שהיה הריון ונפל? פער של יום בין שתי הבדיקות הבייתיות - אחת חיובית והשניה שלילית. מחר בבוקר בטא והלחץ נוראי, אודה אם תאיר את עיני כדי שאתכונן נפשית.. תודה רבה

בד"כ בדיקת היריון שלילית לא מנבאת טובות.

12/06/2019 | 15:19 | מאת: בת 48

רק רוצה לומר תודה על העדינות בה אתה נוהג לענות ולשתף שב"ה בדיקת בטא הבוקר יצאה 314 יישר כח

נהדר. בהצלחה.

מראה למה אנחנו לא ממליצים לבצע בדיקת היריון ביתית מוקדם כל כך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית