פתרון לחוסר גלולות מינס ומעבר ליאז פלוס

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/05/2019 | 13:40 | מאת: גלולות

היי, אני נוטלת את גלולות מינס כבר יותר משנה , עקב חוסר במלאי של הגלולות אני שוקלת לעבור לגלולות יאז פלוס. העיניין שאני בצבא ולא קיימים תורים לרופא נשים בשביל התייעצות למעבר לגלולות ליאז פלוס. רציתי לדעת אם כדאי לי בסוף החבילה של מינס לעבור ישר ליאז פלוס ללא ביקור רופא ולחכות עד שהתור לרופא יגיע? אני לא יודעת איזה תופעות לוואי יכולות להיות לי עם המעבר שזה אחד מהחששות שלי .

את יכולה לעבור בבטחה ליאז פלוס. מעבר הגיוני ולא מחייב תור לרופא, אם יש לך מרשם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית