תחילת הריון עם קרינון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/05/2019 | 13:04 | מאת: צוציק

שלום לפני שבוע וחצי התבשרתי שאני בהריון תודה לאל. בטא- 709.כרגע אני שבוע 6+1. עוד כמה ימים יש לי אולטרסאונד ראשון. מאז ההחזרה אני לוקחת קרינון 3 פעמים ביום ואסטרופם 2 מג פעם אחת ביום. אחרי שקיבלתי תשובה חיובית הוספו לי דופסטון פעמיים ביום בגלל פרוגסטרון טיפה נמוך. כבר שבוע וחצי או קצת יותר אני שמה לב שההפרשות של הקרינון לפעמים לא לבנות כמו שהיו בהתחלה..אלא הגרגירים נהיים חומים כהים. האם זה הגיוני ? או שיש סיבה חלילה לדאגה? סליחה על התיאור הלא נעים הזה... תודה מראש :)

31/05/2019 | 13:08 | מאת: צוציק

לא ציינתי; החזרה היתה 7.5.19 החסירו עובר 1 מוקפא בן 120 שעות. Ivf שני.

זה צפוי שעם הזמן ההפרשות מהקרינון מקבלות צורה של גושי שעווה בגוון חום ושחור.

01/06/2019 | 22:08 | מאת: צוציק

אוקי. נרגעתי!! תודה רבה רבה על המענה המהיר...ממש תודה שבוע טוב :)

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית