מינון גונדוטרופינים מקסימלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/05/2019 | 01:01 | מאת: אנה

שלום. בת כמעט 44, סבב אחרון flare עם מינון של פרגובריס 300. הניב 9 ביציות ו 7 עוברים (הוחזרו טריים ומוקפאים, הכל שלילי).אסטרדיול לפני אוביטרל היה 6500. הרופא ממליץ לעלות מינון פרגובריס (באותו פרוטוקול פלייר) ל 450, כדי לגייס יותר זקיקים וביציות. בכל הספרות שקראתי, מחקרים מראים שהגדלת מינון למקסימלי לא מניבה יותר עוברים/הריונות, גם בנשים מבוגרות. האם זה נכון להעלות מינון גונדוטרופינים למקסימלי במקרה שלי? תודה רבה

יש מחקרים שמורים על שיפור במספר הביציות המושגות עד מינון יומי של 450-600. כמובן שזה לא יעבוד עבור כל הנשים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית