מה סיכויים להפרייה אבל לא ימשיך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/05/2019 | 13:17 | מאת: גיהאן

שלום שאלה כללית האם קיים מצב שבתקופת ביוץ היתה הפרייה ונקלט הריון , וכאילו לפני המועד שאנחנו אמורים לדעת שיש הריון , שזה עד שהביצה מגיעה לרחם ומשתרשה , שיקרה מצב שימנע השלמת ההריון , כאילו בתקופה מהביוץ כד המחזור אם היה כן הריון יש מצב שיקרה משהו וימנע את ההשתרשות ? ואיך אפשר לדעת שכן היתה הפרייה אבל זה לא הצליח ? כי במצב כזה נקבל וסת וכאילו שבכלל לא היתה שום הצלחה להריון אבל זה בפועל קרה ולא המשיך מקווה שהשאלה שלי ברורה תודה

במקרים רבים יש הפריה, רק שהביצית המופרית לא מצליחה להשתרש או שמפסיקה להתפתח זמן קצר לאחר ההשתרשות. במקרים כאלה הווסת תגיע במועד או לעתים תאחר מעט. קשה לדעת מתי זה מתרחש, אך בדיקת דם לבטא לפני מועד הוסת תצא לעתים חיובית במקרים כאלה.

02/06/2019 | 01:17 | מאת: גיהאן

תודה על ההסבר , יעני במקרה שיש הפריה , עד שהביצית תגיע לרחם האם תהיה השפעה חיצונית שתוכל למנוע את ההמשך אל הרחם וההשתרשות , למשל בתחילת הריון ממליצים לא להחזיק דברים כבדים כי זה גורם לפעמים להפלה , האם גם במקרה שיש הפריה אבל זה עדיין לא השתרש ולא הגיע לרחם המשקל הכבד שמחזיקים ישפיע על הביצית ויסכן את המשך להריון

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית