פענוח בדיקת צילום רחם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/05/2019 | 23:15 | מאת: מצפה בקרוב

עשיתי צילום רחם לפני חצי שנה והתוצאות עד היום לא ברורות לי ככ אשמח לעזרה. בצילום נכתב כי חלל הרחם תקין, מעבר חופשי לחצוצרה ימנית תקינה למעבר חופשי בצד זה. מעבר חופשי לחצוצרה שמאלית הנראית דקה ועדינה. לא הודגם מעבר לאגן בצד זה. לסיכום נכתב כי החצוצרות תקינות אך לא הועבר נוזל לאגו בצד שמאל. אני מבינה כי יש חסימה, אך לא ברור לי איזו והאם ניתן לטפל בה. כמו כן, במידה ולא צויין שקיימים נוזל אני יכולה להיות רגועה מבחינה זו? כיום אני לאחר שתי הפלות. אחת מהן לאחר טיםולי הפרייה. ההריון הראשון ספונטני. שוקלים לעשות הפסקה. יש סיכוי להיכנס להריון? (נכנסתי בעבר, למרות בעיה מסוימת בביוץ). אודה לעזרתך. תודה רבה!

אם חצוצרה אחת תקינה אז ניתן להרות גם באופן עצמוני. רק חצוצרה שמלאה בנוזל מפריע לעתים להצלחת טיפולי הפריה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית