האם זה ווסת או המשך הפלה ?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/05/2019 | 12:03 | מאת: אירס

היתה לי הפלה לפני חודש ו 3 ימים דרך ציטוטק (הריון ivf הפסיק להתפתח בשבוע 6_7 ). הדימומים הפסיקו אחרי שבועיים מההפלה . לפני כמה ימים עשיתי us וראו שנשאר שארית ויש הספקת דם עם רירית 15 מ"מ . והיום אני חודש ו 3 ימים מדממת כמו ווסת . שאלתי האם זה נחשב לווסת או המשך לדימום ההפלה ? ומה עלי לעשות ?

אם זה דימום שהתגבר משמעותית חודש לאחר ההפלה, יתכן מאד שזו ווסת. בד"כ רירית מעובה ושאריות יצאו מהרחם בווסת הראשונה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית