החזרת מוקפאים בהפריה מאוחרת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/05/2019 | 14:05 | מאת: יוצו

הי בטיפולי ivf בת.42 מבחינת בדיקות הכל תקין.... כל פעם מחזירים עוברים מעולים פרופסורים כדברי הרופא ולא נקלט.... הפעם יש לי 2 מוקפאים מאוחרים ושמעתי שחבל על המאמץ מכייון שהם מהפריה מאוחרת שאלות שלי הן 1.האם זו אגדה אורבנית ויש להם סיכוי גם אם הם לא פרופסורים? 2.אם הוגדרנו כבלתי מוסברים הסיבה לאי השתרשות.היא הגיל? רירית תמיד 7.6 3.אם יש 2 מוקפאים האם כדאי להחזיר את שניהם בבת.אחת? המון תודה וסוםהש נעים

1. יש סיכוי, אבל נמוך יותר. 2 נכון. 3. תלוי כמה את חוששת בגילך מתאומים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית