אסטרדיול, תמיכת אוביטרל והריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/05/2019 | 13:40 | מאת: ליבי

לאחר החזרת מוקפאים. ביום ראשון 12/5 הזרקתי את המנה ה5 והאחרונה של האוביטרל כתמיכה . התבקשתי להזריק 5 מנות של מזרק אוביטרל אחד. היום 15/5 - ללא תמיכה נוספת מלבד אוביטרל שהוזרק האסטרדיול היה 551 ופרוגסטרון 45 כשבתאריך 13/5 האסטרדיול היה 450 ופרוגסטרון 85. עליי לעשות בטא ב19/5 . האם בגלל עליית אסטרדיול יתכן שאני בהריון ? חודש שעבר קיבלתי מחזור ב17/4 . האם עדיין ההשפעה של האוביטרל משפיעה על עליית אסטרדיול ? כי תמיד לפנ ימחזור האסטרדיול מאוד נמוך ועכשיו עלה...

ערכי הפרוגסטרון, אבל לא ערכי האסטרדיול, משמעותיים לסיכוי להיריון בשלב זה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית