החזרה 3 ימים אחרי שאיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/05/2019 | 17:03 | מאת: אלון

אז כאמור יום אחרי שאיבה הביצית לא עברה הפריה ויומיים אחרי שאיבה היתה הפריה מאוחרת עם איקסי והרופא אמר שמחר החזרה יכול להיות תאורטית בנסיבות כאלה שהאישה תגיע מחר בבוקר 15.5 להחזרה ויגידו לה חו"ח שאין החזרה כי העובר לא התפתח או שאם כבר הרופא אמר היום בבוקר שמחר בבוקר החזרה-הסבירות שלא תתבצע החזרה היא נמוכה עד לא קיימת?

בד"כ תהיה החזרה, אבל הכול יכול להיות ביחס להתפתחות עוברים.

15/05/2019 | 11:02 | מאת: אלון

שלום לך. הבוקר בהחזרה קרה משהו מוזר.הרופא אמר שהביצית המופרית לא התחלקה ובכל זאת החזיר אותה ואמר שהוא עושה זאת כי יש סיכוי שבגוף היא תתחיל להתחלק.וגם אמר שיש להמשיך בתמיכה ולעשות בעוד שבועיים בדיקת הריון.אם הבנתי נכון מאמבריולוג-בחיים לא יכול להיות דבר כזה שיחזירו ביצית מופרית שלא התחלקה במעבדה ובגוף היא תתחיל להתחלק. אז מדוע בעצם הרופא עשה זאת ועוד במכתב השחרור הורה להמשיך עם התמיכה ובעוד שבועיים לעשות בדיקת הריון?יכול להיות שרק כדי שנרגיש שעוד יש סיכוי?

15/05/2019 | 14:50 | מאת: רותי

כדי לממש תהתחייבות קופת חולים. הזוי. אין שום סיבה להחזיר עובר שלא התפתח. בזבוז זמן.

15/05/2019 | 14:58 | מאת: אלון

קודם כל במקרה שלנו זה לא רלוונטי כי גיל האישה 44וחצי וכבר יש לנו 2 ילדים.גם עם הטיפול הזה עשו בעיות וברור שלא נעשה טיפול נוסף. בעוד יומיים על פי בקשתי יתנו לי דוחות מעבדה ואז יהיה ברור בדיוק מה קרה יש בכלל דבר כזה ביצית שנשאבה ורק אחרי 48 שעות התברר מהמעבדה שהיא עברה אחרי איקסי(icsi)"הפריה מאוחרת"ואז 72 שעות אחרי השאיבה הרופא מודיע למטופלת שהביצית המופרית לא התחלקה אבל בכל זאת הוא מחזיר אותה כי בגוף יש סיכוי שהיא תתחלק ובינתיים אומר לה לקחת תמיכה ובעוד שבועיים לעשות בדיקת הריון?יש בכלל דבר כזה?

15/05/2019 | 15:03 | מאת: רותי

לא מחזירים עוברים שלא התפתחו. לטעמי מיותר לקחת תמיכה. חבל על הזמן. הסיכויים אפסיים שייצא מזה הריון. לא מבינה למה רופא מחזיר.

15/05/2019 | 15:13 | מאת: אלון

אולי הסיכוי לא אפס מוחלט?אני לא בדיוק מבין בזה וגם כרגע דוחות המעבדה לא אצלי ואוכל רק בעוד יומיים לראות אותם.אשתי לא עוסקת בזה אלא רק אני.אולי תוכלי לרשום לי את הנייד שלך ונהיה בקשר בטלפון לגבי המיקרה הזה?(בוואצאפ ואולי גם בשיחת טלפון) ודרך אגב נידמה לי שקראתי באיזה פורום שכרגע אני לא יכול לאתר אותו שהחזירו למישהי עובר שלא עבר חלוקה במעבדה. אולי תוכלי לחפש הסבר לסוגיה הזאת וליידע אתי ולהמשיך את התקשורת איתי בקשר לזה? הנייד שלי הוא 0522-822648 שמי אלון ותוכלי כאמור לרשום לי גם את הנייד שלך. לי אין כל כך זמן לחפש על זה נתונים ולרופא שהוא של קופת חולים אוכל לגשת רק בעוד יומיים ולקבל הסברים כשיהיו לי את צילומי דוחות המעבדה.

15/05/2019 | 17:12 | מאת: רותי

מציעה ללכת לזיידמן. הוא תותח... לא מסוגלת להועיל יותר. בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית