דימום קל שבוע אחרי ביוץ עד קבלת מחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/05/2019 | 10:53 | מאת: שי

הי דר אני בת 25 מנסים להכנס להיריון כבר 10 חודשים הריון כימי לפני 4 חודשים עם בטא מאוד קטנה  נשלחתי לבדיקות הורמונליות ביום ה3 למחזור וכך עשיתי ( מצרפת את הבדיקה בתמונה) הביוץ מגיע בטווח של היום ה16-26 למחזור לרוב מגיע ביום ה19 אך שבוע במדיוק לאחר הביוץ שמורגש אצלי בכאבים וחום שחר שקופץ ב0.6 מעלה לאחר הכאבים(שמראה שבאמת הכאבים כתוצאה מהביוץ) מופיע דימום קל ואדום שמתחלף להכתמות חומות עד להגעת הוסת ביום ה12 לביוץ במדיוק מה הסיבה לתופעה הזו?? אני מרגישה שגם אם היתה הפריה הגוף לא מצליח להחזיק את זה יש לציין שבזמן ההכתמות חום השחר נשאר גבוה מאוד עד הוסת שהוא פשוט צונח הבדיקות ההורמונליות תקינות? האם יש עוד בדיקות שעלי לעשות?

13/05/2019 | 10:55 | מאת: שי

הבדיקות לא עלו אני מצרפת אותם שוב

לא הצלחתי לראות את הבדיקות. בד"כ אם המחזור סדיר אז הביוץ תקין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית