בדיקת זרע ואי הצלחה בכניסה להריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/05/2019 | 13:51 | מאת: עוז

שלום דר אני בן 26 ואישתי בת 25 מנסים להכנס להריון כבר 10 חודשים ללא הצלחה, לפני 4 חודשים עברנו הריון כימי ומאז לא הצלחנו להקלט שוב להריון בכלל אישתי עברה בדיקות הורמונליות והכל יצא תקין ואני נשלחתי לבדיקת זרע אך 3 שבועות לפני הבדיקה חליתי במחלת חום של כמעט 40 מעלות חום שלאחר בירור באינטרנט מסתבר שזה יכול לפגוע בזרע האם זה נכון? כמו כן התוצאות לאחר 2 ימי התנזרות הן : Complete liquefaction : complete Viscosity :Normal PH 8.4 Volume 4.80 Concentration 20 million Total count 96 million Motility* 35% Total motile count 33.6 million Grade of motility abc Vitality 65% Normal morphology 1% מה הסיכוי להריון ספונטני ? האם ההריון הכימי קרה בכלל המורפולוגיה הנמוכה ככ ? או האם בכלל הבדיקה לא תקפה עקב מחלת החום החזקה שהיתה קודם לבדיקה?

הסיכוי להריון ספונטני טוב. סביר שההיריון הכימי לא קרה בכלל המורפולוגיה הנמוכה. כנראה שההיריון הושג מזירעון עם מורפולוגיה תקינה. הבדיקה תקפה, אבל אפשר לחזור עליה.

13/05/2019 | 09:56 | מאת: עוז

תודה על התשובה המהירה, אך בכל מקום שקראתי ראיתי שמורפולוגיה 1% זה חמור ולרוב כבר ממליצים על טיפולים, איך זה יתכן שהסיכויים להריון ספונטני טובים?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית