אולטרסאונד לפני בטא- מסוכן?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/05/2019 | 18:02 | מאת: יעל

שלום פרופסור, אני שבוע אחרי החזרת עובר יום 3. יומיים לאחר ההחזרה (יום חמישי לביוץ) הופיע דימום שפסק. נשלחתי לבדיקות דם ואולטרסאונד שהיו תקינות. נשלחתי לעשות בדיקות דם שוב מחר, האם ניתן לעשות מחר גם אולטרסאונד כדי לוודא עובי רירית או שהדבר מסוכן לפני בדיקת הבטא שתהיה רק בשבוע הבא? תודה וחג שמח

אפשר, אבל אין לזה משמעות רבה בשלב זה מאחר שהעובי של הרירית דווקא יורד בהשפעה של הפרוגסטרון.

09/05/2019 | 21:21 | מאת: יעל

תודה על המענה המהיר. אבל האם זה בטוח לעובר ולהשתרשותו ולא יכול לפגוע באיזשהו אופן?

בטוח לגמרי. כנראה שגם מיותר לגמרי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית