איקקלומין לפני הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/05/2019 | 18:56 | מאת: יעלי

שלום פרופ' זיידמן אני בת 33, בעל בן 36 הבדיקות של שנינו תקינות אך לא מצליחים להרות כבר שנה וחצי. לאחר 2 סבבים של הזרעות הומלץ לקראת הזרעה להתחיל איקקלומין. שאלתי היא מדוע נדרש לקחת תרופה זו אם הביוץ תקין? האם לא מגביר את הסיכוי לריבוי עוברים? האם תמיכה של תרופה הזו הינה קריטית להצלחת ההזרעה? תודה רבה.

התרופה ניתנת, כאשר הביוץ תקין, על מנת להגדיל את מספר הזקיקים שמבשילים. זה באמת מגביר את הסיכוי לריבוי עוברים! התרופה לא קריטית להצלחת ההזרעה, אך מעלה משמעותית את סיכויי ההצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית