סיכום ביקור 5.5 מעקב לפני הפריה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/05/2019 | 11:19 | מאת: דנית

החדשות הטובות-שלדברי הרופא זה הולך לכיוון שאיבה ב12.5 אחרי יום העצמאות. ניצפתה היום רירית 7 וחצי,בשחלה ימין זקיקים 16 ועוד 16 וגם 9 וחצי ובשמאל הוא לא ראה(תזכורת-בביקור לפני 3 ימים הוא אמר שבשמאל הוא רואה קטנים).שאלה 1.האם שחלה שמאל מנוונת? אמר להמשיך אתמול בערב והיום בערב עם פרגובריס 300 ושילב היום גם אורגלוטרן אתמול והיום ,וב7.5 בבוקר בדיקת דם וביקור אצלו עם התוצאות אחר הצהרים. שאלה 2-האם כבר ברור שלא ניתן יהיה לשאוב ביציות משחלה שמאל,ומימין לכל היותר יהיה ניתן לשאוב 3?

06/05/2019 | 11:34 | מאת: דנית

בשורה השנייה נכתבה המילה:היום ,אבל צריך להיות אתמול. ובאמצע היה רשום:ושילב היום גם אורגלוטרן-אז המילה היום מיותרת

ככה זה נראה.

1. לא בהכרח. 2. הנחה סבירה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית