נוזל ברחם לא ברור. ?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/05/2019 | 00:54 | מאת: אני

שלום פרופסור . אני שואלת פה שוב . אני בת 30 . ברקע אנדומטריוזיס. לפני כחודש עברתי הפלה . לאחר כשבוע אושפזתי עם דלקת באגן . כיום כ 5 שבועות לאחר הפלה . נצפה רירית 6.4 פלוס נוזל עכור 4 ממ . שאלותי א. האם קיים חשש לדלקת באגן גם אם יש לי רק כאבי בטן קלים? ב .האם הנוזל הזה עלול להזיק ? ג. כרגע אני נוטלת גלולות. האם מומלץ להפסיק אותם ? עמ לקבל מחזור?למרות שכבר קיבלתי ...? מה הטיפול לנוזל הזה ? אודה למענה .

א. אצל אישה עם היסטוריה קודמת כן. ואת חייבת להיות במעקב רפואי. ב. הוא יכול בעתיד להפריע לעובר להשתרש ברירית. ג. לא. הטיפול בנוזל הוא בהתאם לגורם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית