המשך ל"סבב שעלול להשתבש עקב חג"

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/05/2019 | 21:37 | מאת: דנית

ובכן בדקתי.יש בדיקות דם מעבדה השבוע עד יום רביעי 8.5 כולל 8.5 9.5 חג כמובן שאין וגם לא ביום שישי 10.5-ביום שישי אף פעם אין. אם תחזור לנתוני המגבלות ולמהלך הטיפול עד כה בהודעה הקודמת האם אתה מניח שאם מדובר ברופא טוב ומנוסה(דרך אגב הוא רופא קופת חולים ולא פרטי)הוא יוכל לתמרן את הטיפול כך שהמגבלות לא יפריעו לשאיבה? מחר 5.5 בבוקר בדיקת דם ועם התוצאות בערב הולכים לרופא ועושים שם גם אולטרסאונד.זה גם מה שאמור לקרות ב7.5 ביום 8.5 יש אפשרות לשאיבה בבית החולים וגם לבדיקת דם בבוקר(שתוצאותיה מתקבלות בצהרים)אבל הרופא לא יוכל לראות אותנו ביום זה-אלא אם כן תהיה שאיבה בבוקר הזה של 8.5 חמישי 9.5 חג הכל סגור ושישי 10.5 יש אפשרות לשאיבה בבוקר ולביקור אצלו בקופת חולים בצהרים. מדובר בסבב אחרון ולא רוצים ולא יכולים לדחות עוד. בהתחשב במצב אתה מאמין שהרופא ידע לנהל את מהלך העניינים כך שלא נפספס שאיבה ונוכל לבצע אותה כראוי?בלי שיהיה ביוץ לפני השאיבה?

יחייב גם לא מעט מזל. אולי תפנו למעבדה פרטית ותעבירו לרופא את התוצאות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית