סבב שעלול להשתבש עקב חג

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/05/2019 | 07:32 | מאת: דנית

שלום לך. גיל 44 מחזורים קצרים בכמעט חצי שנה האחרונה(21-22 ימים כל אחד)וביוץ מוקדם-לפחות היה כזה במחזור שלפני הנוכחי.היה ביוץ בערך ביום 9. התחלתי סבב הפריה ב29.4 בבוקר עם זריקת אלונבה כאשר ווסת קיבלתי בשעות הצהרים של היום שלפני זה28.4 ב2.5 בבוקר בדיקת דם LH,פרוגסטרון ואסטרדיול היתה בסדר/טובה ובערב של אותו היום אצל הרופא ניצפו בשחלה שמאל קטנים ובימין זקיקים 7,11. נטלתי אתמול 3.5 לקראת ערב פרגובריס 300,וכך גם יהיה היום 4.5. מחר 5.5 בבוקר בדיקת דם ועם התוצאות אלך בשעות הערב המוקדמות אל הרופא. ב8.5 ערב יום העצמאות אין בדיקות דם וגם לא ב9.5 שזה יום העצמאות יום חמישי(אם לא היה חג-אז רק בשישי שבת אין מעבדה)וגם ביום העצמאות לא עובדים בבית החולים הפרטי שבו אני עושה את התהליכים-לא עושים שאיבות והחזרות. האם בגלל כל הנסיבות האלה הסבב הזה אבוד ונידון מראש לכישלון? בינתיים הרופא לא אמר כלום על זה.רק סבב שהיה אמור להתחיל לקראת פסח הוא ביטל בגלל נסיבות של בית חולים סגור ולקראת יום העצמאות הוא לא ביטל-אמר בזמנו שבגלל חג זה לא מבטלים. הערה:בית החולים עושה שאיבות והחזרות ב8.5 ערב החג יוןם רביעי ויום אחרי החג 10.5 שישי אבל כאמור אין בדיקות דם מרביעי 8.5 ועד וכולל שבת 11.5.

למה שלא יהיו בדיקות ב- 10.5. נשמע מוזר.

04/05/2019 | 19:55 | מאת: דנית

10.5 זה יום שישי ביום שישי יש שאיבות והחזרות אברר לגבי בדיקת הדם שעל פי מה שידוע לי אין בימי שישי ואמסור מידע בהמשך הערב

אתה תמיד יכול לפנות למעבדה פרטית בעלות לא גבוהה ולבקש מהרופא המטפל שיבדוק אותן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית