מספר שאלות אודה לתשובתך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/05/2019 | 13:30 | מאת: נירית

שלום רב . ילדתי לפני כחודש . עברתי בדיקה אצל הרופא שלי . יש לציין שאני בעלת רזרבה שחלתית ירודה . לקראת פרימנפאוזה . ילדתי עם תרומת ביצית . אילו בדיקות שיגרתיות באופן כללי עלי לבצע מעכשיו והלאה ? בדיקות גניקולוגיות הכוונה ? שד ? כל כמה זמן? פאפ כמה זמן? האם יש עוד דברים ? מה לגבי הווסת ? תודה מראש .

בדכ עושים בדיקה גיניקולוגית מידי שנה ופאפ כל שלוש שנים.

02/05/2019 | 21:58 | מאת: נירית

פרופ זיידמן . תודה ! אם אני לא מתכננת הריון מדוע אני צריכה בדיקה גניקולוגית כל שנה? סליחה על הבורות. בנוסף כיוון שאני עם dah גבוה וילדתי עכשיו . זה מעקב לי את גיל המעבר???ובכמה??? תודה !!!

כדי לאבחן מוקדם סרטן שחלות, צוואר הרחם, רירית הרחם ודופן שריר הרחם. מה זה dah ?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית