נישה מניתוחים קיסרים קודמים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/04/2019 | 11:19 | מאת: דידי

שלום רב פרופ׳ זיידמן , אשמח לדעתך בנושא. לאחר שני ניתוחים קיסרים נמצאה נישה בגודל 3.5 ממ. מספר מחזורים ifv והחזרות בוצעו בנוכחות נוזל ברחם שנשאב , וכשלו. לאחר 10 החזרות עברנו לתרומת ביצית ( גיל 40). הוחזרו גם עוברים ביום 3 וגם בלסטוציסטים משתי תורמות שונות ושוב כשל. כיום ישנו דיון האם נוכחות הנישה היא זו שמפריעה להשתרשות והאם תיקון שלה ( לא סימפטומטית) הוא נכון. אשמח לדעתך. תודה מקרב לב

נוכחות של נוזל ברחם וכשלונות חוזרים בטיפול בהחלט מהווים שיקול בעד ניסיון של תיקון היסטרוסוקופי של הנישה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית