הפלה עם ציטוטק 4 כדורים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/04/2019 | 20:27 | מאת: רינא

אחרי 9 שבועות בהריון ivf . ראו בus שאין דופק אפילו השק היה כמעט ריק . היה לי דימום חזק עם קרישים . והלכתי למיון נשים ובדקו אותי ואמרו נשאר קצת ברחם ונתנו לי 4 כדורי ציטוטק . ושחררו אותי להמשיך את ההפלה בבית . השאלה האם ציטוטק בלי מיפיגן זה מועיל ? והאם כמות הציסוטיק שנתנו לי מתאימה למצבי ? אני אחרי 3 שעות מלקיחת הכדורים ולא רואה דם חזק ?

המטרה של המפיג'ין היא להפסיק את ההתפתחות של היריון תקין. במקרה שלך ממש לא נחוץ. קיבלת מינון מקובל, אך לעתים לוקח מספר ימים עד שהדימום מתגבר ונזקקים אף למנות חוזרות של ציטוטק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית