תסמינים ותופעות לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/04/2019 | 21:39 | מאת: מצפה בקרוב

שלום פרופ'. החזרת עובר טרי יום 2 ב5/4 ועובר יום חמש ב8/4. מאתמול מרגישה כאבי גב תחתון לא מבוטלים והיום הצטרפו גם כאבי ראש שחלפו לאחר אקמול. האם אין סיכוי גם לסבב הזה? האם התופעות יכולות להיות מהתמיכה ללא קשר לכשלון הטיפול (לוקחת אוטרוגסטן 200 4 פעמים ביום). בת 26 החזרה חמישית.. איכות עוברים טובה מאוד, רירית טובה ואין כל בעיה נראית לעין. תודה רבה וחג שמח

התופעות יכולות להופיע ללא קשר לכישלון הטיפול.

16/04/2019 | 08:15 | מאת: מצפה בקרוב

תודה רבה. האם הווסת תגיע למרות התמיכה? השאיבה הקודמת הווסת לא הגיעה אך הבטא הייתה 15 יום לאחר השאיבה. בשאיבה הנוכחית הבטא תהיה 19 יום לאחר השאיבה. האם מקובל שבפרק זמן זה אם אין הריון הווסת תגיע למרות התמיכה?

לעתים אכן תגיע למרות התמיכה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית