הזרעות ופרוגסטרון הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/04/2019 | 13:44 | מאת: ליבי

ביצעתי 2 הזרעות באופן טבעי והיום אני 5 ימים אחרי ביוץ. הערכים בבדיקת הדם הם lh 0.60 אסטרדיול 433 פרוגסטרון 16.3 . אני ללא תמיכה האם להספיד את הסיכוי להריון בגלל הנתונים ? בת 43 לפנ ישנתיים ילדתי בקיסרי בivf

לא

11/04/2019 | 16:21 | מאת: ליבי

תודה ומדוע הערכים כה נמוכים של הפרוגסטרון ? יש לציין שאני מרגישה כאבי בטן כמו בהריון הקודם.

האם הערכים של הפרוגסטרון נמדדו בננומול לליטר או ננוגרם לד"ל?

12/04/2019 | 08:09 | מאת: ליבי

nmol להערכתי נמוך לכן שאלתי אם יש סיכוי? שאלה נוספת האם זה מחייב לקחת תמיכה גבוהה לפעם הבאה? בעבר היו שני אנדומטרין להחזרת נוקפאים ושאלה אחרונה מדוע יש לי כאבי בטן בבטן התחתונה?

אכן נמוך. תמיכה לא יכולה להזיק. קשה לדעת מדוע יש לך כאבים מבלי לבדוק אותך.

12/04/2019 | 12:47 | מאת: ליבי

אך האם יש סיכוי להריון? 2. האם זה מראה שלכל ההזרעות הבאות אצטרך תמיכה ומה הכמות האידאלית ?

1. יש סיכוי להריון. 2. לא בהכרח.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית