IVF לזוג "בלתי מוסבר"

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/04/2019 | 12:22 | מאת: אנה

פרופ' זיידמן היקר, אני בת 28, בעלי בן 30, נשואים 3 שנים ללא ילדים, הכל תקין אצלנו ואנחנו משתייכים לקבוצת הבלתי מוסברים. ביצעתי 2 הזרעות שלא צלחו, ועוד הפרייה אחת עם עובר יום 5 שלא צלחה. האם יש עוד טיפולים שאני צריכה לעבור כדי לברר את האי פריון הזה? על פניו הכל נראה בסדר גמור אבל אנחנו לא מצליחים. אני לא יודעת אם זה חשוב אבל לפני כשנתיים אובחנתי כאנורקסית, כמובן שהחלמתי, עליתי למשקל תקין (51 קילו, גובה 1.58) האם יש קשר?

מאחר שהמשקל שלך כעת סביר, יש להניח שאין לאנורקסיה השפעה כעת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית