הערכה של התנהגות הזרע

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/03/2019 | 01:14 | מאת: לי

בני 30, מנסים להכינס להריון מעל שנה וקצת. בעלי עשה לפני שלושה חודשים בדיקת זרע שיצאה לא תקינה ב3 ערכים. חלק מהערכים הלא תקינים היה תנועתיות מהירה = 0 אחוז. מאז הוא שינה הרבה הרגלים. עשה בדיקה שוב לאחר חודש שיצאה יותר טובה אבל עדיין עם תוצאות לא תקינות. לפני שבוע עשה שוב והבדיקה יצאה תקינה. גם פתאום הייתה תנועתיות מהירה = 20 אחוז. השאלה - לאחר יחסי מין אז שלא היה תקין הרגשתי הרבה נוזל והיה קשה לשמור אותו בפנים. היום משו השתנה. פתאום אין הרבה נוזל...שזה מוזר כי עכשיו הבדיקה כן תקינה. יכול להיות שככה היה אמור להיות כל הזמן ובעצם הנוזל נכנס עמוק בפנים ובגלל זה אני לא מרגישה אותו? אם צריך להרחיב עוד על הבדיקות אני יכולה... אשמח לתשובה כבר מיואשת...

צריך להראות לרופא את הבדיקות המלאות והוא ינחה אותך. יש היום טיפולים מעולים לכל סוגי הזרע.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית