פרוגינובה וכאבים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/11/2001 | 16:43 | מאת: נעמה.ב.

שלום רב, אני לפני החזרת מוקפאים שנייה, ראשונה הופסקה עקב ביוץ עם רירית דקה- נוטלת פרוגינובה כשבוע וחצי, המינון הוגדל עקב חוסר תגובה הרירית היתה רק 4.5 יש לי ילד אחד שנהרה טבעי אני סובלת מכאבים קשים מאוד בחזה ובבטן - האם זה אופייני לפרוגינובה? אם לא יהיה ביוץ החודש- כמה אפשר "למשוך" את גידול הרירית בלי לבטל את המחזור? היסטרוסקופיה תקינה וצילום רחם תקין. מה יכולה להיות הסיבה לזה שהרירית לא גדלה? לא קיבלתי דקפפטיל ארוך כי אם בוסרלין בטיפול הקודם תודה לך את העושה עבודה נפלאה נעמה

פרוגינובה בדרך כלל לא עושה כאבים בחזה, אך כל טיפול הורמונלי עלול לגרום לתלונות מסוג זה. אם לא תהרי מקובל שניתן "למשוך" את הטיפול עם פרוגינובה במשך 5 שבועות. יש הרבה סיבות שהרירית לא גדלה, אנא עייני שתשובות רבות בעבר בדפי הפורום.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית