תוצאות שונות לאחר סבב שאיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/03/2019 | 20:24 | מאת: רוית

שלום פרופ' זיידמן. רציתי לשאול, בסבב שאיבה ראשון היו אצלי 6 הפריות מתוך 8 שנשאבו, כולן באיכות טובה וגבוהה. כך שהיו מוקפאים. הסבב הנוכחי, רופאה אחרת שאבה, נשאבו 6, ומתוכם רק 2 הפריות שאחת באיכות טובה. מה יכול להסביר את השונות? האים יש סיכוי גם לטעות במעבדה או לבעיה אצל הרופאה השואבת? (למשל פעם קודמת באיקסי כולם הופרו, הפעם כלום.. עשו 50% IVF ו 50ֵ איקסי). עוד פרמטר- בת 41. תודה!

יותר סביר שההבדלים בתוצאה קשורים בשונות בגיוס הזקיקים בין חודש לחודש.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית