מעניין אותי לפי מה קובעים הרופאים את אחוזי ההצלחות ??!

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/03/2019 | 01:26 | מאת: תמר

שמתי לב שהרופאים קובעים אחוזי הצלחה לפי גיל אז איך קורה שאני רק בת 33. ולא נקלטת עם עוברים מושלמים. וחברתי בת 44.4 בהריון מעובר יחיד ?ולא תרומת ביצית ליוויתי אותה השאיבה ! אני שנתיים ברציפות בטיפולים ללא הריון !¡! האם הרופאים קובעים לפי הספר ?!! איך קורה שהבטיחו לי הריון תוך שנה ושנתיים לא מצליחה??? מקווה לתשובה שאבין איך זה

הקביעה של אחוז ההצלחה באמת נעשית בעיקר על פי הגיל, אבל גם לפי משך האי פריון, הריונות בעבר, כישלונות בטיפולים וכו'.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית