נגישות
נגישות

כותבת מחדש כי ההודעה שלי ירדה למטה מידי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/02/2019 | 14:07 | מאת: אורי

שבת שלום. באוקטובר חליתי בcmv ראשוני. אושפזתי וקיבלתי טיפול בגנציקלוויר .מספר העותקים ירדו בשחרור מ290 אלף לכמה עשרות.ארבעה חודשים אחרי: בדיקת pcr cmv בשתן יצאה שלילית. Igm כאמור שלילי. Igg 200 האוידטי נמוך יחסית(20%) אבל כנראה זה בשל היותי מדוכאת חיסון. אני בת 40.רוצה להתקדם לivf ולקבוע תור אלייך.אבל רציתי לדעת אם עם מדדים כאלו זה אפשרי? הרופא נשים שלי אמר שהוירוס כבר לא קיים ואין בעיה להכנס להריון.אשמח למענה כדי לדעת איך להתקדם.מודה לך מראש

לקריאה נוספת והעמקה

אני חושב שעבר כבר מספיק זמן מההדבקה.

14/02/2019 | 05:40 | מאת: אורי

תודה

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית