נגישות
נגישות

כדורים פסיכיאטרים בזמן טיפולים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/01/2019 | 08:53 | מאת: לירון

שלום רב, נטלתי במשך שנתיים ציפרלקס ובחודש האחרון נוטלת וולבוטרין עבור דיכאון והפרעות אכילה. אני מתחילה טיפולי פוריות, האם ניתן להמשיך עם הכדורים? תודה מראש על המענה..

לקריאה נוספת והעמקה

בד"כ ממשיכים, אבל מומלץ להתיעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית