Fsh גבוה בגיל 25 : פוריות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/01/2019 | 19:16 | מאת: חדשה.

שבוע טוב, תודה על המתן תשובות.. שלום, אני בת 25 נשואה כשנה וחצי. בגלל אי סדירות במחזור עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי שבה היה fsh:165 Lh: 89 כמו כן, אחותי נשאית של גן איקס שביר (נולד לה בן עם איקס שביר) השאלות שלי הן: 1. אם לא ערכתי את הבדיקות דם בשעת מחזור, האם זה משפיע על התוצאות? יש עניין לערוך בדיקות נוספות? בימי המחזור? 2. האם התוצאה כ"כ גבוהה זה מראה על כך שגם אני נשאית של הגן איקס שביר? 3. האם יש סיכוי שאוכל להכנס להריון? משלי? (הרופאת נשים שלי אמרה כי הדרך שאוכל להכנס להריון היא ע"י ביצת לא שלי וזרע של בעלי ולעשות הפריה. תודה רבה!

1. כדאי לחזור על הבדיקות בתחילת המחזור. 2. לא בהכרח, אבל נשאות יכולה להסביר את התוצאה החריגה. 3. צריך לחזור על הבדיקות, אבל סביר להניח שהרופאה צודקת.

27/01/2019 | 19:28 | מאת: חדשה

תודה רבה על התשובה המהירה.. מהן עוד השסיבות שבגללן יכל להיות fsh כ"כ גבוה? 2. אין איזהוא טיפול שיכול להוריד את הממידם ושאוכל להכנס להריון?

1. בד"כ הסיבה היחידה היא חוסר תגובה של השחלה לגירוי על ידי ה- FSH. 2. כל תכשיר אסטרוגני יוריד את רמות ה- FSH, אך לא יפתור את הבעיה של חוסר בביציות בשחלות.

08/04/2019 | 10:07 | מאת: המשך לשאלה

שלום, לאחר כחודש וחצי שלא קיבלתי מחזור ב"ה קיבלתי מחזור וערכתיי בדיקה חוזרת בה יצא: fsh:7.79 LH 4.9 בנוסף ערכי בדיקת גן איקס שביר התברר כי אני נשאית יש 79 חזרות ו29 חזרות. לאחר התיעצות עם פרופסור מומחה הוא המליץ לעשות בדיקת דםamh.ואמר שאין ככ חשיבוות לבדיקות פרופיל הורמונאלי עד כמה באמת התשובה שיצאה לא ככ אמיתית? בנטסף האם לדעתך ישנו סיכוי שיש לי מספר תקין של בציות?

10/04/2019 | 17:06 | מאת: המשך לשאלה

בבדיקת דם של amh יצאה 0.14

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית