פרוגסטרון וחום השחר לאחר הביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/01/2019 | 10:25 | מאת: אנונימית

עוקבת אחרי חום השחר וסימנים נוספים.ב18 לחודש היו כאבים עזים בשחלה ובדיעבד היו סימן לביוץ.אני כרגע בהפסקה מטיפולים.חום הגוף עלה בהתאם אחרי רק שהוא עולה ויורד .האם הדבר אכן מעיד על מחסור בפרוגסטרון? השלב הלוטלי שלי הוא 14 יום .הטם בכ"ז מומלץ כן לקחת אנדומטרין אפילו שאני כרגע מנסה להכנס להריון על בסיס טבעי? ברקע-לא מוסברים.הגיל של שנינו 40. תודה רבה.

25/01/2019 | 08:39 | מאת: אנונימית

שאלה נוספת בבקשה: איך יודעים אם צריך תוספת פרןגסטרון?(ללא בדיקה). האם שלב לוטאלי של 14 יום אומר שהפרוגסטרון מספיק גבוה לצורך תמיכה בהיריון? 2. נוטלת 3 מ"ג מלטונין ביום עקב בעיות שינה(ישנה 4 שעות בלילה ) האם יש לו השפעה על חום השחר ו/או פרוגסטרון? תודה

1. חום השחר נמצא בהתאמה מאד מוגבלת לרמות הפרוגסטרון שלך. קשה ללמוד ממנו הרבה. 2. נדיר מאד מצב של חוסר בפרוגסטרון בביוץ טבעי תקין. 3. למלטונין יש השפעה מסוימת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית