החזרת מוקפא לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/01/2019 | 00:10 | מאת: מצפה בקרוב

שלום רב. בת 26 הריון ספונטני לפני שנה שהסתיים בגרידה בשבוע 6. מאז אובחנתי כ פולצסטית. לאחר שני כשלונות בהפרייה הופנתי להיסטרוסקופיה אבחנתית שנמצאה תקינה. האם ניתן להחזיר מוקפאים החודש? הבדיקה בוצעה ביום ה7 למחזור. בנוסף, לאחר תוצאות הבדיקה חוששת מכך שלא מצליחה להיקלט. יש לי עוד חמישה עוברים יום 3 רמת תאים תקינה (8) ורובם בדרגה 2/1-2. האם ייתכן שיש קשר באיכותם? מחזירה על בסיס הורמונלי עקב חוסר ביוץ. יש טעם עוד בהחזרת מוקפאים במצב זה? תודה רבה!

אין לך סיבה לחשוש שלא תהרי שוב אם ההיסטרוסקופיה אבחנתית שנמצאה תקינה. ניתן להחזיר מוקפאים החודש.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית