זקיקים קטנים ביום השישי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/01/2019 | 10:51 | מאת: דלית

פרופ׳ שלום. סבב שלישי. בשני הסבבים הקודמים ארבעה ימים מהזרקת המונופור היתה תגובה יפה מאד של הזקיקים. והשאיבות התבצעו 8-9 ימים מתחילת הפרוטוקול. בסבב הנוכחי 6 ימים מהמחזור הזקיקים עדיין קטנים. והרירית 4.5 ממ בלבד. בדרכ בשלב הזה היא כבר 7-8 ממ. בפרוטוקול זה הרופא נתן לי דפפקטיל (נוסף על המונופור) מתחילת הטיפול. 1) האם יש מצב שהדפפקטיל השפיע לרעה על התפתחות הזקיקים? 2) האם זה אומר שהמצב לא טוב ואאלץ לחכות לחודש הבא? תודה רבה!!

1. לעתים הדקאפפטיל ממתן את התגובה השחלתית. 2. לא בהכרח. לעתים התגובה קצת מושהת אבל התוצאה הסופית טובה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית