נגישות
נגישות

תמיכת אסטרופם ואנדומטרין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/01/2019 | 00:56 | מאת: טל

שלום דוקטור, אני כרגע בשבוע 8 לאחר החזרת מוקפא בן 5 ימים. אני לוקחת אסטרופם 2 מ"ג 3 פעמים ביום ופעמיים נרות אנדומטרין. עד מתי יש להמשיך עם התמיכה? הבנתי שבשבוע 10 השיליה אמורה לתפקד מעצמה, האם יש לעשות אולטראסאונד לזה? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

בד"כ, בשבוע 8-10 הרופא המטפל יורה לך להפסיק בהדרגה את התמיכה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית