מתן דפפקטיל מתחילת הפרוטוקול האם מומלץ תגובה טובה גם ללא דפפקטיל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/01/2019 | 20:05 | מאת: מיכל

בת 44. עברתי שני סבבי IVF. בשני הסבבים הראשונים התחלתי עם מונופור, ולקראת השאיבה נוסף הדפפקטיל. נאמר לי שהיתה תגובה טובה מאד. נשאבו ארבע ביציות בכל פעם וכולן הופרו. בסבב הנוכחי המליץ הרופא (רופא אחר) על מתן דפפקטיל כבר בתחילת הפרוטוקול ביחד עם המונופור. לאור התגובה הטובה שלי בעבר לפרוטוקול עם דפפקטיל רק לפני השאיבה, האם מתן הדפפקטיל מתחילת הפרוטוקול עשוי לפגוע בעתיד בתגובה השחלתית? תודה!

בד"כ התגובה די דומה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית