קביעת מועד להחזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/01/2019 | 13:42 | מאת: ליבי

היום יום רביעי ביצעתי בדיקות : אסטרדיול 945 lh 42.80 פרוגסטרון 3.9 יום מחזור 17 זקיק 20 וזקיק נוסף 10 נוזל בתעלת צוואר אין נוזל בדוגלס להלן הבדיקות מאתמול ! יום מחזור 16. אסטרדיול 1109 lh 7.60 פרוגסטרון קטן מ2 נוזל תעלת צוואר, אין נוזל דוגלס, זקיק 19 וזקיק 12 עובי רירית 8.9 אשמח לדעת איך ניתן לדעת מתי ההחזרה ומה יום ההחזרה אם היום יום רביעי. האם ההחזרה נופלת בודאות על שבת ? איך יודעים אם הביוץ התחיל היום בבוקר או כבר אתמול ? בנוסף אשמח לברר מעוניינים להחזיר לי 3 עוברים 1 מתאריך אחד ו2 מאותו תאריך - כלומר זמני הקפאה שונים אבל עובר יום 3. 1 לדעתי הוקפא בבוקר מוקדם ושניים בערב כי רצו לראות התפתחות. האם יש השפעה בתזמון מועד ההחזרה או שמשנה רק שזה עובר יום 3 ?

1. אפשר לחזור למחרת היום על בדיקות הדם ולוודא שערכי הפרוגסטרון עלו. 2. בעיקר משנה היום בו הוקפאו העוברים.

13/01/2019 | 09:38 | מאת: ליבי

עד איזה ערך אמור לעלות הפרוגסטרון בבדיקה הנוספת ? והאם העליה הזו לפני כן היה קטן מ2 לא מעידה על ביוץ ? פשוט רוצה ללמוד לפעם הבאה שלא תהיה טעות ביום הביוץ. בבוקר של הערכים שצויינו הזקיק עדיין נראה . האם לא כדאי היה גם לבצע אולטרסאונד לראו תשהוא נעלם ?

בד"כ פרוגסטרון קטן מ- 2 מעיד שעוד לא היה ביוץ ומעל 5 מורה שהיה ביוץ. אולטרסאונד בהחלט מסייע כאשר רואים מתי הזקיק המוביל נעלם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית