אל וסת עזרתך, תיקון לקודם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/01/2019 | 10:49 | מאת: לירון

שלום דר', קודם כתבתי לך והמלצת על פרוגילוטון. אני עכשיו כותבת מסודר יותר בכדי להבין, אשמח לעזרתך. אני רווקה בת 41, בשנה אחרונה אי סדר בוסת, שיבוש הורמונלי ומיזה ארבעה חודשים לא קיבלתי וסת, בדיקות דם עדכניות: (לפני כארבעה חודשים בדיקות דם היו בערכים דומים) - ולא קיבלתי אף טיפול. E2- 218 פרוגסטרון - קטן מ 2 17-OH-PROGESTERONE - תוצאה 2.2 LH - 44.0 FSH - 83 שני שאלות: 1. במצבי כרגע ולאחר שאקבל טיפול עוד יכול להיות שאקבל וסת ויהיה ביציות תקינות? 2. המלצת על פרוגילוטון שהוא מכיל אסטרודיול ואני שואלת מה ההבדל בינו לבין דוגמא גלולות מיקרוגינון המכילות אסטרוגן ופרוגסטרון ? דעתך חשובה לי. תודה.

1. יתכן, אבל הסיכוי לא טוב. 2. פרוגילוטון מכיל אסטרוגן ופרוגסטרון ולכן לא שונה בהרבה ממיקרוגינון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית