שאלה דחופה בטא שלא יורדת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/12/2018 | 11:51 | מאת: דנה

שלום. אחרי החזרת 4 עוברים טריים בטיפול IVF. לפני שבוע החליט הרופא בגלל עלייה איטית ולא תקינה של הבטא, שההריון אינו תקין. הפסקתי תמיכה. הבטא היתה לפני שבוע 451. קיבלתי מחזור לפני 4 ימים. היה יחסית קצר. היום שבוע לאחר מכן בטא 461 E2 קטן מ76.5 P קטן מ1.2 למה הבטא לא יורדת? אני מאוד לחוצה, בבקשה תשובתך

כל עוד ההיריון תומך בגופיף הצהוב, הלה יפריש פרוגסטרון וימנע הפלה. סביר להניח שבקרוב ההיריון יתחיל להיספג והבטא ירד.

20/12/2018 | 16:42 | מאת: דנה

רשמתי בהודעה הראשונה את הנתונים. הפרוגסטרון קטן מ1.2 משום שהפסקתי תמיכה לפני שבוע.לפי הבנתי אין פה פעילות של גופיף צהוב. היה גם מחזור לפני 3 ימים

אז באמת צפוי עכשיו שתהיה ירידה בקרוב בבטא, למרות שלעתים רקמה עוברית נוטה להיות עיקשת ובניגוד לצפוי לוקח לה זמן להספג. לעתים זה יכול לרמז על השרשה במקומות חריגים כמו בחצוצרה.

21/12/2018 | 10:22 | מאת: דנה

כמה זמן כדאי לעקוב? ואם זה בחצוצרה בהכרח צריך לפרוסקופיה?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית