פילינג ומרכיביו בהריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/12/2018 | 17:27 | מאת: אורית

שלום, האם אפשר להשמש בפילינג בהריון עם המרכיבים הנ״ל? או שלא כדאי? Water, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Lactic Acid, Polysorbate 40, Glycolic Acid, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Polyglyceryl-3 Laurate, PEG-8/SMDI Copolymer, Hexylene Glycol, Salicylic Acid, Malic Acid, Glycoproteins, Panax Ginseng Root Extract, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Sucrose, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hydroxyethylcellulose, Glucose, Fructose, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Disodium Lauriminodipropionate Tocopheryl Phosphates, Butylene Glycol, Dextrin, Urea, Polyquaternium-7, Alanine, Fragrance, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Citronellol, Hydroxycitronellal, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Methylparaben, Titanium Dioxide

כדאי לפנות למרכז ליעוץ תרופתי בהיריון. 02-6243663 או 02-6243669

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית