בדיקת דם להריון 9 ימים אחרי ההחזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/12/2018 | 15:50 | מאת: דנה

עברתי החזרה של בלסטוציסט מוקפא לפני תשעה ימים (אם מתחילים לספור יום אחרי ההחזרה). התחילו לי כאבים חזקים בשחלות ובבטן התחתונה. היתה לי הרגשה שזה מהתמיכה (לוקחת אורוגיסטן 300 , שלוש פעמים ביום). התשובה יצאה שלילית. (ביום 9). האם יש טעם בכל זאת לעשות בדיקת דם ביום 12? אני שואלת כי חבל לי להסתובב עם הכאבים האלה אם אין הריון. המון תודה!!

11/12/2018 | 17:52 | מאת: דנה

תודה!

התמיכה נועדה להקל על כאבים והיא לא יכולה לגרום לכאבים. יש טעם בכל זאת לעשות בדיקת דם ביום 12.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית