תוצאות בדיקת זרע עדכנית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/12/2018 | 09:59 | מאת: אלון

שלום לך. ערכתי בדיקת זרע עדכנית.אציג את הפרמטרים העיקריים ואבקש שתעריך את איכות הזרע הזה בסולם של 1 עד 7 כאשר 1-חלש מאוד,2-חלש,3-מעט מתחת לממוצע,4-ממוצע,5-מעל הממוצע,6-טוב,7-מצויין ואפשרי גם ברזולוציה של חצאים. לגודמא-אם להערכך הברגה היא בין 4 לבין 5 ניתן לרשום 4 וחצי. תודה מראש. נפח-3.7,ריכוז-65 מליון למ"ל,כמות תאים-240 מליון,מורפולוגיה-5 אחוז צורות תקינות,תנועה-55 אחוז בתנועה(15-מהירה,25-בינונית,15-איטית,45-בלי תנועה)

05/12/2018 | 10:01 | מאת: תיקון טעויות הקלדה

לדוגמא ולא לגודמא הדרגה ולא הברגה

הבדיקה תקינה בכל המדדים.

05/12/2018 | 10:07 | מאת: אלון

כן אני יודע שהיא תקינה אבל אם אפשר האם תוכל להעריך כאמור בסולם מ-1 ועד 7 ואם צריך גם ברזולוציה של חצאי יחידות כמו שהסברתי בפנייה המקורית? זה פשוט מעניין אותי.

לא מכיר שיטת הערכה כזו עבור זרע.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית