דימום לאחר החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/12/2018 | 21:31 | מאת: יערה

שלום פרופ, ביום חמישי ה- 22.11 עברתי שאיבה ביום ראשון ה-25.11 הוחזרו שני עוברים טריים יפים. אני עם תמיכה פעמיים ביום של שאיפה אחת של סינרל.ב-27.11 פרוגסטרון 150 אתמול- ה-3.12 התחיל דימום, היום כבר ממש התחזק כמו מחזור- זה בעצם רק היום השמיני להחזרה-אם התמיכה טובה למה שיהיה דימום ככ מוקדם? האם סינרל נחשב לתמיכה מספיקה לבד? בדיקת בטא אמורה להיות ביום חמישי ה-6.12 האם אני יכולה לעשות אותה כבר ביום רביעי (כלומר יום קודם היות ואני לא נמצאת בחמישי)? תודה מראש

נראה שרמות הפרוגסטרון בבדיקת הדם טובות. ניתן להקדים את בדיקת הבטא ביום, אבל צריך כמובן לפרש את התוצאה בהתאם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית