Cmv הדבקה חדשה וטיפולי ivf

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/11/2018 | 12:04 | מאת: אורית

שלום רב לפני התחלת טיפולי ivf. בת 40. ביצעתי לפני חודש את כל הבדיקות דם.cmv שלילי לשניהם. בעקבות מחלת חום קשה בשבועיים האחרונים עד כדי אשפוז התגלה שנדבקתי לאחרונה בcmv ושיש הרבה מאוד עותקים בדם.התחילו טיפול בגנציקלויר. מבינה שצריכה לבטל את הטיפולים.השאלה היא האם לחצי שנה באמת? יש צורל לפנות לזיהומולוג ולבצע בדיקות אחרי כמה חודשים?

אין צורך בבדיקות נוספות, אבל יתכן וזיהומולוג יסכים לקצר את ההמתנה לשלושה חודשים, לאור גילך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית